Facturatie

Met de recruitment software van MensenNetwerk kunt u snel en foutloos facturen aanmaken en versturen. De facturatie is geschikt voor zowel uitzenden, detacheren als werving & selectie en u kunt handmatig of automatisch facturen aanmaken.

Handmatig factureren

Handmatige facturen worden voornamelijk aangemaakt bij het factureren van de fee bij werving & selectie. Via het menu selecteert u snel en eenvoudig de klant, de contactpersoon en het factuuradres. U kunt de factuur naar een afwijkend factuuradres en zelfs naar een ander bedrijf versturen.

Automatisch factureren

Automatisch factureren geschiedt aan de hand van de urenregistratie. Geboekte uren kunt u met een druk op de knop factureren. Hierbij kunt u aangeven of dit per resource, opdracht of klant moet gebeuren. Ook bij de automatische facturen kunt u een afwijkend factuuradres of bedrijf opgeven.

Periodiek factureren

Voor terugkerende facturen is het mogelijk om een periodieke factuur te genereren. Hierdoor hoeft u nooit meer dezelfde factuur handmatig te genereren. Periodiek factureren bespaart u tijd en vermindert de kans op fouten.

Corrigeren van facturen

Het kan gebeuren dat u een foutieve factuur heeft verstuurd. Met een eenvoudige handeling kunt u een correctiefactuur genereren. Deze factuur wordt aangemaakt op basis van de originele factuur.

Layout factuur

De recruitment software van MensenNetwerk omvat een standaard factuurlayout. Het is mogelijk uw eigen wensen door te voeren in een layout.

Facturen versturen

Per klant en zelfs per opdracht kunt u aangeven hoe de factuur moet worden verzonden. Naast een afwijkend factuuradres of bedrijf kunt u ook instellen hoe u de factuur wilt versturen. Dit kan per post of per e-mail (digitaal factureren). Een digitale factuur wordt verstuurd middels een door u op te geven e-mailsjabloon.