Recruitment Software

Een volledige integratie tussen de primaire bedrijfsprocessen, de front- en backoffice is van groot belang om altijd en overal te kunnen beschikken over de laatste informatie, zodat u met deze beschikbare informatie overtuigd de juiste keuzes kunt maken.

MySolution Flex
MensenNetwerk maakt daarom gebruik van MySolution Flex, een totaaloplossing voor organisaties die binnen de flexbranche actief zijn. De kennis en ervaring die MySolution met deze recruitment software (op basis van Microsoft Dynamics NAV) in huis heeft, zorgt ervoor dat MensenNetwerk u een solide basis voor uw onderneming verschaft op het gebied van uw bedrijfskritische recruitment software.

Betrouwbare partner
Als Microsoft Gold certified partner is MySolution al ruim vijf jaar een vertrouwde leverancier van recruitment software. MySolution ontwikkelt de recruitment software continu door en past de functionaliteiten en integratie aan de nieuwste ontwikkelingen aan, zoals Microsoft Exchange 2010.

Bedrijfsprocessen inzichtelijk en beheersbaar maken
Met de recruitment software van MensenNetwerk is elke onderneming in staat om de bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken. Elk proces wordt beheerd middels statussen, waaraan vervolgtaken, verplichte velden, verplichte documenten en interacties te koppelen zijn. De statussen worden bij de implementatie op uw specifieke wensen afgestemd.

Volledige integratie met Word, Excel en Outlook
MySolution Flex is volledig geintegreerd met Word, Excel en Outlook. Deze volledige integratie en de functionele toevoegingen van MySolution aan Microsoft Dynamics NAV zorgt ervoor, dat MySolution Flex uitermate geschikt is voor elke onderneming binnen de flexbranche.

Andere gebruikers
MySolution heeft naast MensenNetwerk vele grote bekende organisaties als afnemer van MySolution Flex. Enkele voorbeelden zijn: Michael Page, SUSA Studenten Uitzendbureau, Reef, PE People, Maandag en Legalines International Employment Service.

MensenNetwerk gebruikt de MySolution Flex software